Wij organiseren weer diverse quiltcursussen en workshops. In deze cursussen maakt u uw eigen quilt. Hieronder staan de verschillende lessen. Nadat u de beide basiscursussen hebt gevolgd zijn er voor gevorderden ook verschillende mogelijkheden. Wanneer er voldoende aanmeldingen voor een cursus zijn, wordt deze ingepland. De lessen van Paulien Mul worden gegeven op een ochtend of avond. De lessen van Margariet v.d. Brink worden overdag gegeven. Wanneer u interesse heeft in één van de cursussen kunt u op de knop erachter klikken. Wij nemen dan contact met u op over een moment waarop de cursus gegeven kan worden.

Lees meer: Quilt lessen

In de ruimte boven de winkel worden op dinsdag- en woensdagavond naailessen verzorgd. Deze lessen duren van 19.00uur tot 20.45uur of van 20.45uur tot 22.30uur. De mensen die bij ons op cursus komen zijn zowel beginners als gevorderden. Wij geven tips en helpen u waarmee u wilt. Vanaf een simpele rok tot een ingewikkelde mantel.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft. Vergeet niet te vermelden waarom en waarin u interesse heeft.

Lees meer: Naai lessen

Wij organiseren weer diverse workshops waarin u zelf aan de gang gaat met uw machine. Wanneer er voldoende aanmeldingen voor een workshop zijn, wordt deze ingepland. Wij nemen dan contact met u op over een moment waarop de workshop gegeven kan worden.

 

Wij vermelden de workshops op onze facebook pagina

Burgemeester de Zeeuwstraat 127
3281 AG Numansdorp


info@debezigebij.eu
www.debezigebij.eu
www.kreatiefshop
debezigebij.nl


KvK: 23055034